Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Våga inte vara svag

Oändligheten är dominerad
Penningväldet storsegrar
Skriv under vårt samhällskontrakt
Någon dag kommer du ändå dö

Tiden den krackelerar
En ständig dragkamp
Ett liv av styrka eller död
Utan stöd

Evolutionismen slår sönder
Igen igen igen
Våga inte vara svag
När tsunamin kommer

Ticktack ticktock
Du väljer
Makt och champagne
Eller undergång

Konjunkturerna avgör
Stormens nederlag
Faderns dag är till för
Hierarkins högsta sfär

Åren adderas
Livet ska finansieras
Grisarna växer
Verklighetens blodbad

Ge mig en kort stund
Att andas på
Vem ska sköta om såren
På den som inte har plåster

Tidsrelativismen föder
Inget hopp




Fri vers av Saavedra
Läst 166 gånger
Publicerad 2019-11-18 15:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Saavedra