Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Svartsjuka

Varför säger man att svartsjuka är något dåligt? Om man inte är rädd att förlora någon man verkligen värderar är frågan hur mycket man egentligen värderar den. Det är väl bara när svartsjukan tar extrema former den blir dålig, men det gäller väl alla känslor, inte bara svartsjuka.




Prosa av JanneD VIP
Läst 188 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-11-18 19:21



Bookmark and Share


  Solstrale VIP
Ja så är det -...

tillägger... svartsjukan kan förvandlas till svartsjukeparanoia och då kan den bli livshotande för den som äger den och/eller dess föremål för den...
2019-11-18
  > Nästa text
< Föregående

JanneD
JanneD VIP