Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Solstrale...


DU ÄR VACKER SOM DU ÄR

 

du är vacker naturell

då är du så sensuell

då är det DU i varenda cell

då du kommer en kväll

kommer jag att vara snäll

inget gnat inget skäll

Du får vara speciell




Fri vers (Modernistisk dikt) av Solstrale VIP
Läst 303 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2021-10-15 22:41



Bookmark and Share


  ULJO
Håller med Lena här.

Fin bild.
2021-10-17

  Kajan VIP
Lockande lockrop med melodiska rim, och teckningen tycker jag är mycket bra.
2021-10-16

  angela Täubert fd Jansson VIP
Allt är i betraktarens öga.
2021-10-16

    Lena Staaf VIP
Att acceptera varandra som man är, med fel och brister.
2021-10-16
  > Nästa text
< Föregående

Solstrale
Solstrale VIP