Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Teckning: Solstrale…


DU ÄR VACKER SOM DU ÄR

 

du är vacker naturell

då är du så sensuell

då är det DU i varenda cell

då du kommer en kväll

kommer jag att vara snäll

inget gnat inget skäll

Du får vara speciell




Övriga genrer (Aforism) av Solstrale VIP
Läst 422 gånger och applåderad av 24 personer
Publicerad 2019-11-18 20:46



Bookmark and Share


  Flicis VIP
Häftigt och kunna få in rim till varje rad och med samma rimslut.
2019-11-25

  stig wikman
Du är alltid aktuell
med din poetiska modell.

KRAM
Å
APPLÅD.
2019-11-25

  Lars Hedlin
Mycket bra och fint skrivit!
2019-11-23

  Nina Nightwish
Underbar text, den gör mig glad
2019-11-23

  Mats Kitok-Lundmark VIP
Äntligen nån som skriver bort botox och silikon i läpparna. skönhetsoperationskomplexet behöver motverkas
2019-11-19

  Poeten Salvador VIP
Accepterande
2019-11-19

    Lena Staaf VIP
Så enkelt och skönt kan det vara! Fint diktat.
2019-11-19

  Bodingen VIP
Klockrent!
2019-11-18

  Lidde
Vackert.. underbart!!
2019-11-18
  > Nästa text
< Föregående

Solstrale
Solstrale VIP