Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Egen cancer och en döende far


Rädslan har tagit strypgrepp på mig

Magen knyter sig
Får inte luft
Hela min kropp i kramp
Rädslan har tagit ett järngrepp
Jag vill se den i vitögat
Vill inte fly
Det går inte längre
Det vore att försöka fly från sin egen skugga

Rädd att tappa kontrollen
Rädd att visa min rädsla
Inför de människor som säger att de älskar mig
Vad har jag då att vara rädd för?




Fri vers (Fri form) av Mackan 1966 VIP
Läst 288 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-11-18 22:00



Bookmark and Share


  Beatriz Quevedo de Hansen VIP
Stark text! Dina ord känns och berör....
2019-11-18
  > Nästa text
< Föregående

Mackan 1966 VIP