Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fastnat i ditt hår


Solen bländar 

De blödande nära trådarna 

satts i monter livet krusar 

sig likt rygg över våg 

 

naturen härmar oss i skepnader 

i skuggspel 

 

inget liknar oss

 

Du slår dig ner 

ler av tillförsikt av mod 

av tryggheten som blivit gäst 

stirrandes från alla hörn 

 

alla tänkbara

Har en gren som fastnat 

i ditt hår. Min hand vet innan 

rörelsen 

du ryser. Välbehaget 

som aldrig på allvar återkommit 

 

Här. 




Fri vers (Fri form) av smultronbergen VIP
Läst 189 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-11-18 22:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

smultronbergen
smultronbergen VIP