Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bark


Flickan viker ihop packar ner 

och kallar byltet gud. I min 

spegelbild har företagsamhetens

tidvarv inletts 

blivit delar av ett du 

 

ser dig bli mig i två månader. 

Du klarade det nästan i tre år. 
men bara nästan. 

Filmer om separation. 

döpte till misslyckanden som 

mycket ung. bar en tung bok 

 

Det var kanske kapitel utrivna om

Sodom om en del annat 

 

vad vet jag? Livet brer ut sig 

framför mig älskar gör Erika 

med knölarna 

utstuckna från bark 

likt ett nyfiken påhittig tonåring 

 

gnider jag livet fram åter fram 

åter 

 

 

 

 




Fri vers (Fri form) av smultronbergen VIP
Läst 192 gånger
Publicerad 2019-11-18 22:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

smultronbergen
smultronbergen VIP