Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
*Allas krig mot alla


Bellum omnium contra omnes*

 

Demoner som ryter
nytt blod som spills
dess tålamod tryter
deras veto som gills

bot med förbättring
kom alldeles försent
märks hur klättring
nivån i krigen ment

Lucifer sades i omen
nya härskaren i tron 
krossar all gudomen
i en total destruktion

 





Bunden vers (Rim) av Bodingen VIP
Läst 116 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-11-22 05:23



Bookmark and Share


  överlevaren VIP
Stark laddad text om våld och elände....
2019-11-22

  Öknens Ros VIP
Tillståndet i stora delar av världen, kaos och förstörelse.
2019-11-22
  > Nästa text
< Föregående

Bodingen
Bodingen VIP