Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Si som så

"Den ene tänker si, den andre tänker så. Å nu blev vi två som tycker si som så! Det känns så bra, att inte ensam behöva va. Men de andra, de vill vi inte ha! Tänk som oss två! Annars ska vi er slå! Sätter ni upp ett värn tar vi upp vår näve av järn och tvingar oss på! Vi tror ju det rätta, så det är bara för ert bästa. Men...de som tänkte si som så, hade just förlorat då."




Fri vers av Margo
Läst 154 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-11-19 07:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Margo
Margo