Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Så som mitt liv varit


På trottoaren

Jag sitter på trottoaren
Väntar på min tur
Väntar på att någon ska stanna och plocka upp mig
Så jag kan börja leva på riktigt

Jag är ensam kvar
De andra har åkt
De andra har fått lift

Det verkliga livet var inte för mig
Det var för er
Ni som är snygga
Ni som är självsäkra
Ni som kan

Nu är det min tur




Fri vers (Prosapoesi) av Mackan 1966 VIP
Läst 205 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-11-19 11:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mackan 1966 VIP