Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rädslan har styrt mitt liv

Rädslan för att bli övergiven
Skriker i mitt öra

Du rädsla
Du ska inte längre få fritt spelrum
Nu ska mitt mod ta över
Modet att se rädslan. Och du ska få rätt medicin
Ovillkorlig kärlek

Strax ska du bara sitta på min axel
Modet ska ta mig dit jag vill
Modet blåsa bort allt gammalt damm
Så mitt kall bländar rädslan.
Och vägleder mig
Nästa gång jag gått vilse




Fri vers (Prosapoesi) av Mackan 1966 VIP
Läst 329 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2019-11-19 11:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mackan 1966 VIP