Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tiden är kommen. ..




När morgon rosens
färg lyser in i ditt
Öga

Där nattfrosten ej
besegrat den än

Och du sätter dig
i bilen mellan
disig ishalka

På väg till jobbet


Då tittar solen
fram. ..

Och du minns någon
som viskat i ditt öra

Att du är älskad.

Inget,inget kan ta
bort den känslan

Inte ens döden
som knackar på
din axel med sin

tappra marsch-
musik.


Mellan en färd
till ett jobb en
aningslös dag

Mitt i livet.




Fri vers av Sefarge VIP
Läst 356 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2019-11-19 12:38



Bookmark and Share


  Kungskobran VIP
Fint, känsligt med närvaro
2019-11-21

    Elisabeth Nilsson VIP
Finstämt och vackert diktat med ett bra budskap.
2019-11-19

    Lena Staaf VIP
Vackra ord som också manar till att köra försiktigt...
2019-11-19

  bumerang

Så finmjuk känsla förmedlad.
Jag applicerar den in i min igenkänning.
2019-11-19
  > Nästa text
< Föregående

Sefarge VIP