Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Berätta en saga

 

Där vägen tar slut
tar trollmark över
väsen ett substitut
för sans vi behöver

sägen vill införliva
samhörighet glöda
med arter invasiva
låta fantasier flöda

genom fabler susar
historiens vingslag
där älvarna brusar
Näcken rår än idag

älvors mytiska dans
vittras habila arbete
torde alltid ha chans
saga ha likt lockbete

 






Bunden vers (Rim) av Bodingen VIP
Läst 120 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-11-20 10:04



Bookmark and Share


  överlevaren VIP
Sagolikt trollbinder orden och ger en magisk mystik över texten....
Bra där, gillas!
2019-11-20

  Öknens Ros VIP
Här tycks du ha fått med alla väsen i naturen. Fina rim och texten flyter på. Bra skrivet!
2019-11-20
  > Nästa text
< Föregående

Bodingen
Bodingen VIP