Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tiden


Ser du hur molnen sakta tar sig 

fram hur timmar rör sig 

dagar går 

 

Det är onsdag. Om en vecka är 

en text inte enbart förlängning 

av min text idag 

 

inte enbart tiden gått 

jaget vandrat påverkats 

tagit intryck av 

 

 

 




Fri vers av smultronbergen VIP
Läst 142 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-11-20 07:48



Bookmark and Share


    Lena Staaf VIP
Tiden - vår vän eller fiende?
2019-11-21

  ULJO
Tiden går så rasande fort och vi med den.
2019-11-20
  > Nästa text
< Föregående

smultronbergen
smultronbergen VIP