Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag vill

Jag vill kunna sjunga som Frank Sinatra
Se ut som George Clooney
Jag vill kunna skriva som Strindberg
Måla som Rembrandt
Jag vill tjäna pengar som Bill Gates
Vara smart som Einstein
Jag vill vara frisk som en nötkärna
Och älska som en kanin




Fri vers av Gunnar Barkenhammar
Läst 132 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-11-20 08:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Barkenhammar
Gunnar Barkenhammar