Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Om psykisk ohälsa


Lust

Utanför mitt fönster
Pågår det som kallas livet
Utanför min dörr
Hörs steg i trappen
Inne i mitt huvud
Rusar tankar likt en torktumlare
Ett inre kaos
En hjärna som aldrig orkar vila
För alla er som anser att
-vaddå, alla har vi våra upp och nedgångar
För er som aldrig varit i närheten
Av total hjärnsmälta
För er skull
Hoppas jag att ni aldrig kommer i närheten av att panikgråta, hyperventilera, tappa verklighetsbilden
Att ni aldrig behöver stånga huvudet blodigt mot dörrkarmar, använda vassa eggar, bara för att känna att ni trots allt är vid liv
Att ni faktiskt har en puls
När hjärnan tappar greppet
När förnuft och sans inte existerar
När önskan att försvinna, fly, tar över
När lusten
Till ett liv
Försvinner




Fri vers (Fri form) av Nicke Pistol VIP
Läst 119 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-11-20 12:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nicke Pistol
Nicke Pistol VIP