Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Förortssvibben


The Vibe

Glock tabandja chivas ganja
Heckler bola torsk på Cola
Mortus packad helt fuckad
I miljontals bitar hackad
Utan hänsyn och moral
Själsligt rik men utblottad
I ångest och samvetskval
Ändå ganska lyckligt lottad.

Arm som en kyrkråtta
Enormt rik på erfarenhet
Älskar simma djupt i skiten
Märkt av ensamhet
Dränkt i rännstenen
Där omoralen flödar fritt
Där ett luder tänder ljus
För kärleken i harems hus.

Dagen i förortsbetongen
Börjar med ett lyckligt slut
För en röding i massagesalongen
I djupet på en chaggas trut, så
Upp med glaset låt oss skåla
Damn biyatch sluta vråla
Maxa basen trampa gasen
Vi laddar till extasen.

Skip foreplay gullegulla
Benim vill dig bara knulla
Slippa gosa efter mysa
Skynda babe måste pysa
Garanterar blir ej sotis
Om han kallar dig för snuttis
När han kommer hem med rosor
I hopp om att få av dig trosor.

Tell me whats the vibe.

Låt mig va jibb och dansa
Svep skumpa shejka rumpa
Ut och jaga tvingas tagga
See you later lady chagga
Klart som fan man vill ligga
Please sign here golddigga.

Softa chill ore take a pill
Relaxing benso in fucking Enzo.
Men om ni diggar min parodi
På Jeppes feta melodi
För oväsen anarki
För ett livligt monarki.

Där en för alla i väl och ve
Och alla för en vi får se
Mäckar zutten blazar jointen
För veteranerna på fronten
Försummade hemmafruar
Till nyblivna rika änkor
Golddigging stinking bitchees
Som osar ruttna räkor.

Allt är inte guld som glimmar
Poetiskt för att det rimmar
Eller visdom av poeten
Allra kåtast på planeten.

Blodtörstiga feminister
Nonchalanta journalister
Kallar mig för mansgris
När allt i livet har sitt pris
Under luppen kniv mot strupen
Arga mobben gräver gropen
But i still love you Barabbas
Fuck you I just wanna bazz.

Tell me whats the vibe.




Bunden vers (Rim) av Barabbas
Läst 175 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-11-20 14:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Barabbas
Barabbas