Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
kissade på en tub kalles


aldrig så bra som första


dartväder och stilla på månen
jag klickar sexuellt med fiskägg
nästa förlorare efter sonen
tatuerar min skam i helskägg

två små flickor i en kopp
gungar björnen för att fira
kom till tyskland ät min snopp
limma på en gift indira

som manna från jehovas kuk
seglar mitt eget folk mot botten
tack för maten den var sjuk
du kan hitta mig på rotten

han tar koks och på sig päls
hon har sexigast tourettes
kärleksrevolutionen går på räls
i en hemlig scen av cassavetes

vrid volymen när det blir äckligt
kul att ragga när man är farlig
bättre när man döljer något trasigt
ge den hårt och ta den varligt

vad händer i dig när du sväljer
hurdan är pervpixie privat
köptok på allt du inte säljer
du får leva, inte din kamrat




Fri vers (Fri form) av Joakim P Udd
Läst 200 gånger
Publicerad 2019-11-20 14:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Joakim P Udd
Joakim P Udd