Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

kan nån lära oss vad kärlek är, gör vi rätt?

vi bråkar
skriker
skrattar
stönar
gråter

tycker oftast olika
om saker
men tycker samma
om varandra

har en lista med barn-namn
men sms-konversationer fyllda av hårda ord

säger framför släkten att vi ska gifta oss när vi blir äldre,
men kysser ibland andra när vi är fulla

vi vet hur den andra smakar,
överallt
men inte hur man ersätter svartsjuka med tillit

vet hur man lever med
men inte hur man lever utan
det vi kallar för
kärlek




Fri vers av elvira.V
Läst 178 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2019-11-20 18:21



Bookmark and Share


  Gunnar Hilén VIP
Många bra formuleringar här....gillar !
2020-09-05
  > Nästa text
< Föregående

elvira.V