Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Vem är du-vem är jag?

Vem är du, vem är jag?
Går i snömodden, halkar till ibland.

Så möter jag en kvinna som verkar stressad,
Hon håller en liten flicka i handen,
nästan lyfter henne från marken.

De är nog sent ute till förskolan funderar jag.
Redan som liten blir den lilla flickan utsatt för stress.

Det gör mig lite ledsen, det finns å mycket som stressar nu för tiden.
Mobiltelefoner, dataspel och så många måsten.

När ska vi få tid att leva, att känna att vi inte alltid har saker på gång?






Fri vers (Fri form) av Ezmeralda VIP
Läst 148 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-11-20 18:54



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Bra och tankeväckande text som belyser vårt samhälle!
2019-11-22

  Larz Gustafsson VIP
En högst berättigad fråga.
2019-11-20
  > Nästa text
< Föregående

Ezmeralda
Ezmeralda VIP