Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nio varv


skrev du för att nattens grepp 

borde släppa tag

 

för allt förlorat 

 

skrev  du någonsin som jag 

ödsligt utan mening 

 

Skrev du i undran över 

meningen med smärtan 

 

som om livet aldrig levts, allting 

varit drömt 

 

på måfå 

i glöd 

 

som fågeln 

oviss om sin död 

 

 




Fri vers (Fri form) av smultronbergen VIP
Läst 131 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-11-21 00:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

smultronbergen
smultronbergen VIP