Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I ett hus...En ramsa som jag tänkt en twist på.

I ett hus...
Jag klampar in i huset.
Liten tomte....
Har du verkligen sett en riktig tomte?
Är det inte kultureliten, eller kulturamatörerna som ställer ut sig själva?
Haren skuttar...
Det har jag också sett.
Hjälp ack....
Du behöver hjälp, ett konstaterande, eller åtgärdsprogram för att få hjälp.
Din hjälp är stor, och inte i liten skala.
Kom ja...
Sexuellt stöneri, sirenen går, då detta ljud anses som alldeles för öppet.
Stönet ska ju inte börja, bara utav att du öppnar en bok.
Sexuellt stöneri, om inte...?
Det är sexigt, att stöna.
Ett urgrotte-behov, eller uti stugan-behov?




Bunden vers av Mim
Läst 113 gånger
Publicerad 2019-11-21 05:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mim