Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ordlek. Människo-kel, och fantasi-liv.


Blandad begåvning 2

Blandat Blåbär! Håll med att de två orden, låter som Blandad Begåvning, dessa ord.

Och om du inte håller med, så har jag ändå rätt.

För det är harmoni...
I min fantasi.
Och jag står mig själv närmast.
Fast det skulle såklart vara kul, om du höll med, för då skulle jag känna mig närmre dig!




Bunden vers av Mim
Läst 97 gånger
Publicerad 2019-11-21 06:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mim