Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Lättsinne och djup, i museumets inre!


Blandad begåvning 3

Skulle inte blandad begåvning kunna vara; Kultureliten, eller Kulturamatörerna, som ställer ut sig själva, på museum?



















Fortsättningskurs på det här projektet; Varför skulle de göra det?




Bunden vers av Mim
Läst 189 gånger
Publicerad 2019-11-21 06:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mim