Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
... och somliga går med trasig...


Hunger

Smaken av söt choklad lever kvar
i minne till frosseriet vi dagligen har

.... TV-nyheterna visar svältkatastrofer....




Bunden vers (Haiku) av Peter Vahlersvik
Läst 123 gånger
Publicerad 2019-11-21 16:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Peter Vahlersvik
Peter Vahlersvik