Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Fabeldjur

 

Om natten vaknar de
skogens alla fabeldjur
såg skvadern än levde
av en grip sågs kontur

hörde hydra röt i dalen 
i skritt enhörning kom
drake på jakt bindgalen
sfinx nyfiket såg sig om

varulv gav yl i affekt
ett vidunder utgav skri
dock beses sagolik effekt
ty de existerar i fantasi






Bunden vers (Rim) av Bodingen VIP
Läst 129 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-11-21 19:04



Bookmark and Share


  överlevaren VIP
Mycket bra ihopsatt text...gillar!
2019-11-21

  Öknens Ros VIP
Människans fantasi är outtömlig.
Fint om fabeldjur.
2019-11-21
  > Nästa text
< Föregående

Bodingen
Bodingen VIP