Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
motivational clam man


kafka var inte heller ganska ful


ragnar på repeat, rester i en grop
vara vit mans slav, ett neutrum
brott lönar sig, kom bränn allihop
den mörka upplysningens rum

jag har planer för de kan slå fel
min agenda lämnar jag på jobbet
djävulen fuskar i finn fem fel
robotarna transcenderar i sovjet

rosor är döda, violer är grå
tomma tunnor slutar skramla
jag smittar död och måste gå
virtanens behov att svamla

av från cykelvägens tyranni
när jag hittar hennes grav
hon var vilse i en utopi
sagans floder till mitt hav

drömmarna tar slut en dag
orden klarar allt vi kastar
crowley tjatar om sin lag
svältkonstnären fastar




Fri vers av Joakim P Udd
Läst 154 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-11-21 19:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Joakim P Udd
Joakim P Udd