Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Konturlös

När jag vaknade imorse insåg jag att jag hade blivit konturlös
Mina drag behövde mer skärpa
Fanns jag ens?
Var jag ett suddigt minne som långsamt tynade bort?
Minsta vindpust skulle fått mig att lätta och flyga

Iväg

Bort

Jag är ingenting
Jag saknar färg
Jag saknar riktning
En vind utan namn
En sjukdom utan bärare
Ett sus mellan träden
Ett rykte




Prosa av AuroraCecilia
Läst 329 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2019-11-22 08:42



Bookmark and Share


  Ulf D VIP
Intressant tanke att " ett sus mellan träden" saknar konturer, för här blir det en krock mellan sinnen som är uppfriskande. Om det hade varit ett annat personligt pronomen hur hade texten blivit då?
2019-11-25
  > Nästa text
< Föregående

AuroraCecilia
AuroraCecilia