Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nosferatu

 

Hur jag längtar 

efter att få nära mig

på dina hjärtslag igen. 

 

Att få ligga med huvudet 

mot ditt varma bröst

och insupa din själ.

 

Du berusar mig

med din kropps kretslopp

och ditt söta odödliga blod. 

 

 

 




Fri vers av Katinka VIP
Läst 328 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2019-11-22 15:46



Bookmark and Share


  ULJO
Härligt om längtan
2019-11-25

  Lars Hedlin
Stark och levande!
2019-11-23

  Lena Själsöga Keijser
längtan
här i värme
2019-11-23

  Nina Nightwish
Berusande text. Love it!
2019-11-23

    ej medlem längre
Sensuell vampyrism..
2019-11-22
  > Nästa text
< Föregående

Katinka
Katinka VIP