Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vinterresa

Marbella
Molkom
Moskenes
Mörarp
Mörby

jag gör en lista över platser
där jag bott eller vistats
åtminstone så mycket som en natt

Jag lägger dem i bokstavsordning
och räknar dem

Nu kan jag resa i fantasin
mellan länder och kontinenter
och med google kan jag komplettera
mina minnesbilder och hitta
ännu flera platser

Jag reser utan stress
utan förseningar och jetlag

och utan en gnutta
flygskam




Fri vers av stenhur VIP
Läst 239 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-11-22 16:05



Bookmark and Share


    Sefarge VIP
Finurligt klok-skaldat!
Bästa resorna göres
inuti huvudet. Och
så blir Greta inte
så surer!
;)

2020-01-05

  lodjuret/seglare VIP
Undrar så om där finns en fors och om de kramas 'extra allt', i Kramfors.
2019-11-23
  > Nästa text
< Föregående

stenhur
stenhur VIP