Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nosferatu II

 

En doft av död fyller rummet, 

som brinnande höstlöv i luften. 

Minns hur vi rodde över havet 

i en stormig djupsvart natt. 

Vår längtan var allt för stark 

för att kunna skilja våra själar isär. 

 

Jag längtar, begär, kallar på dig.

 

Något rör sig i väggen 

och in och utanpå tapeten. 

En känsla av mörk svart passion

och odödlig kärlek. 

I det kalla månljuset, finns en lockelse, 

en rörelse, i fladdrande gardiner. 

 

Jag längtar, begär, kallar på dig. 

 

På sängen, som paralyserad, 

väntar jag på att du, min härskare,

ska komma. Träda fram,

skridande på ljudlösa steg. 

Komma mot mig igen, 

som sprungen ut ur skuggorna. 

 

Jag längtar, begär, kallar på dig. 

 

 




Fri vers av Katinka VIP
Läst 325 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2019-11-22 16:46



Bookmark and Share


  ULJO
Berörande skrivet.
2019-11-25

  Lars Hedlin
Djup och väldigt starka toner av själslig och kroppslig längtan
2019-11-23

  Nina Nightwish
Underbar, med mörkret som en ljusslinga genom texten
2019-11-23
  > Nästa text
< Föregående

Katinka
Katinka VIP