Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

?

Frånvaron av rörelser linjer material
ansiktet hållningen figuren
Bara klockan skriker nu
och maskinerna vrålar
i köket
Ute står lamporna still i ett mörklila sken
Inget darrar
Inget fyller
Ingen, som du, rör mig
numera




Fri vers (Fri form) av Hestia VIP
Läst 239 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2019-11-22 21:57



Bookmark and Share


  Epione VIP
Fina strofer. Tycker dock att den borde få ett namn din dikt, den är för vacker för ett frågetecken.
2020-01-23
  > Nästa text
< Föregående

Hestia
Hestia VIP