Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vem är van vid en centrifugerande tankebubbla?

Tänk om...
Det skulle rullas fram, ja allting i vårt land, skulle rullas fram, och förses med hjul?

Tänk om...
Den symbol på datorn, den runda cirkeln, som indikerar att datorn väntar...
Tänk om den skulle låta, som en tvättmaskin, när tvättmaskinen startar och centrifugerar? I sådana fall,
tror jag att;
Många skulle skita på sig.
För VEM, är van vid det?




Bunden vers av Mim
Läst 101 gånger
Publicerad 2019-11-23 04:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mim