Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
If Pearl was my name. Flickan med pärlhalsbandet/Pärlhalsbanden.


Privat...Och Pärlhalsband.

Privat skriver jag.
Direkt därefter åtföljs Privat av tre punkter.
Så här; Privat...

Vad står detta sättet att skriva för?
Jo, jag är flickan med pärlhalsbandet, och jag är mig själv närmst.
Ordet Privat, står för detta, samt de tre punkterna...
Låt dem symbolisera otaliga/det pärlhalsband, som jag bär.
Så har mitt privatområde, sättet att skriva på, sättet att VISA på, blivit ett symbolspråk.




Bunden vers av Mim
Läst 107 gånger
Publicerad 2019-11-23 04:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mim