Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det ruttna äpplet

Som ett moget rött äpple med söt karaktär,
en vacker och tilltalande yta jag bär.
Om jag skrattar och ler, så ingen det ser;
att sötman där inne har ett slut,
och snart väller saften ut.




Fri vers av Salut Lellan
Läst 236 gånger
Publicerad 2019-11-23 08:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Salut Lellan
Salut Lellan