Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Dikt


EVIGHET

Vi lever och vi dör
i evigheten.
Det tror jag mig kunna
förstå.
Före oss årmiljarder.
efter oss lika så.
Det finns varken slut
eller början.
Tid, är en chimär.
Tidlöshetens eoner,
det är det som
evighet är.




Bunden vers av Ingvar Björkdahl
Läst 154 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-11-23 11:43



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Fin, tänkvärd dikt...
2019-12-02

  Larz Gustafsson VIP
Det finns två olika destinationsorter där man tillbringar evigheten.
Valet är vårt. Nåden kommer från Jesus.
2019-11-23
  > Nästa text
< Föregående

Ingvar Björkdahl
Ingvar Björkdahl