Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ny EP ute nu på streamingtjänster!


Bakterier

”Bakterier” är första spåret på min nya EP ”Hatets Kungarike”! Lyssna gärna: https://open.spotify.com/album/0Sr6QNJ2d68k9c9CUU5cAZ?si=UJTdbr4vQn-HqUGyiJTtRw


Det är så lätt att sitta på sin tron
I sitt elfenbenstorn
Stockholm gör mitt hjärta hårt
Så populärt att vara så

Dom säger:
Kliv ner från höga hästar
Vänd andra kinden till
Var inte annorlunda, var precis som vi vill

Nu är jag klar med det här
Man lever man lär
Nu är jag klar med det här
Det finns inget mer kvar än
Bakterier

Vi sörjer den brinnande katedralen
Och att hata vår nästa är den heliga graalen
Ett heroin som stillar vår egen smärta
När vi sliter vi ut våra metadonhjärtan

Vi vill säga:
Det är dags att välta bordet
Dess dukning är nu tabu
Försök hota oss till tystnad
Kan inte stoppa oss
Kan inte stoppa oss

Nu är jag klar med det här
Man lever man lär
Nu är jag klar med det här
Det finns inget mer kvar än
Bakterier

Tid och tid och tid igen

Vi spelar roller bra även när vi spelar dom slarvigt
Ska du skicka ett hotmejl vännen
Och bara gråta när ingen ser?

Nu är jag klar med det här
Man lever man lär
Nu är jag klar med det här
Det finns inget mer kvar än
Bakterier
Nu är jag klar med det här
(Vi äro glada figuranter)
Nu är jag klar med det här
(I hatets kungarike)
Nu är jag klar med det här
(Vi äro glada kverulanter)
Och det finns inget mer kvar än
(Som älskar oss själva mer och mer)




Övriga genrer (Visa/Sångtext) av Robin V
Läst 321 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2019-11-23 12:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Robin V
Robin V