Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ljus

 

 

tanken

 

rör sig över skuggorna

flyende

in i vintern med spår

 

djupa, tysta

ord i längtan:

 

och stjärnorna ovanför

vårt tak, så nära

 

 

 

 




Fri vers av in effigie VIP
Läst 129 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-11-23 18:01



Bookmark and Share


  KYREUS of Sweden
Serena syner.
2019-11-24
  > Nästa text
< Föregående

in effigie
in effigie VIP