Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Grå är en färg som går att komplettera

 

Det grå sprider sig och 

trevar efter fästen i 

taniga grenar

 

Det grå färgar av sig

i regntungt glitter och 

låter dimman briljera

 

Det grå lägger till i 

denna tidens svärta

och kylslagna grepp 

 

Så lägg en god bok i mina

avkopplade händer och låt 

innehållet berätta sig rakt 

in i mitt mottagliga sinne 

 

Det grå kan vara en 

filt och ett ljus av stearin

och det som gör skillnad

 

 

 

 




Fri vers (Fri form) av Elaine.S VIP
Läst 579 gånger och applåderad av 21 personer
Utvald text
Publicerad 2019-11-23 21:26



Bookmark and Share


  Boneyfrank VIP
Otroligt bra dikt. Välskriven och med ett tydligt syfte. Gillade den jättemycket!
2019-12-16

  Annie b'larsson VIP
Vackert om grått.

"det grå färgar av sig
i regntungt glitter och
låter dimman briljera"

Snyggt!

2019-12-04

  lodjuret/seglare VIP
Texter är litet som tavlor, skulpturer eller en upplevelse av teater, rörelser som av dans på en scen. En kan betrakta och samspelet mellan uttryck och ens egna subjektiva upplevelser... ger efter, efter en stund.
2019-12-04

    Lena Staaf VIP
Fint skrivet om att hitta nöjdhet och frid i tristessen.
Att låta sig försvinna in i en god bok är bästa botemedlet.
2019-11-23

  Larz Gustafsson VIP
Liksom de grå tinningarnas charm...
2019-11-23
  > Nästa text
< Föregående

Elaine.S
Elaine.S VIP