Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dagen vi möts

Inte ett uppmuntrande ord sen den dagen jag föddes,
vad tror ni det gör med en ung killes psyke?

Perversa tankar slukar mina timmar,
längtan efter kärlek går inte att förneka,

Sakta börjar jag se hur livet kan vara,
kunskap jag inte hade tar jag nu tillvara,

Decennier av omedvetenhet,
det sociala arvet gör sig påmint,

En vacker dag kommer Du stå vid min gravsten.








Fri vers (Fri form) av GerlaiN
Läst 158 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-11-23 22:59



Bookmark and Share


  Monica Lindgren
Alla behöver bekräftelse och uppmuntran! "Du" tolkar jag som den här pojkens mamma, som inte gett honom någon uppmuntran. Bra, att han nu tycks börja uppmuntra sig själv! Tolkar jag helt fel?
2021-07-19
  > Nästa text
< Föregående

GerlaiN