Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du vill ha din tunga i min mun



Din tunga i min mun
Jag vill absolut inte i min mun ha din tunga.
Inte känna dina bröst i mina händer gunga.

Vill inte att våra svettiga kroppar ska mötas.
Inte att min lem djupt in i dig ska stötas.

Jag vill inte älska hela natten med dig alls.
Inte heller eldigt kyssa och smeka din hals.

Inte vill jag orgasmens njutning med dig nå.
Vill inte ta dig bakifrån när du på knä stå.

Men så som man säger till syvende och sist.
Så har jag ändrat mig och kommit på att allt det där vill jag visst.









Inte..
Eller....
Nej.....




Fri vers av Whero
Läst 182 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2019-11-23 23:12



Bookmark and Share


  Den filosofiske poeten VIP
Snyggt, Whero!
Med en överraskning på slutet. Att "skrämma" läsarna.

Grammatiskt "på knä måste stå"...kanske :-)
2021-04-21

  Mona Nordkvist VIP
Haha kul! Du verkar ha svårt att bestämma dig. :)
2019-12-09

  ResenärGenomLivet VIP
Ja, man har väl rätt att ändra sig, eller...:-))
2019-12-02

  Nina Nightwish
Hahahaha.. obeslutsam och vilsen. Kul text
2019-11-24

  Maiah VIP
Du är lite lurig du... hahaha
2019-11-24
  > Nästa text
< Föregående

Whero
Whero