Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kyss med smak av sötlakrits

Fabulerande Illusion.
Lögner omfamnar flugsvampens gift.
Vi förskönar varandra i brist på verklighetsflykt någonstans där hemligheter avslöjas och vänskapens tillit ryms i parfymflaska som härsknat efter årsringar av flitigt användande. Du berusar mig inte ens litegrann. Fastän mina känselspröt darrar lätt i vindens brus. Enstaka flirt vidpasseras om än oskyldigt. Varghonan inom mig brillierar över alfa hannen. Saturnus ringar av ädelsten. Flamingon och jag flanerar längs kullerstenar och vi ömsom skrattar ömsom hysteriskt skrattar. En balansgång. Kyss med smak av sötlakrits dröjer sig kvar. Trevligt. Att besöka keramiker och ateljér där man typ vill ha allt. Ja, tack. Full med entusiasm och idétorkan har luckrats upp. Min konstnärs själ vaknar upp efter legat på is och pimpla dyra chokladpraliner som en annan diva. Lyxproblem. Äckligt och motbjudande. Så länge konsten kommer till mig känner jag mig levande. Levande som en skorpion av svart marmor.




Fri vers av Black raven VIP
Läst 203 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-11-23 23:20



Bookmark and Share


  Kaptenlöjtnant
snyggt,särskilt den svarta marmor skorpionen
2019-11-23
  > Nästa text
< Föregående

Black raven
Black raven VIP