Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
… och somliga går med trasiga skor till ...


Regnbågens rike

Såg en regnbåge födas
när solen lyste upp ovädret

…. så mycket vackert det finns mittemellan ...




Bunden vers (Haiku) av Peter Vahlersvik
Läst 103 gånger
Publicerad 2019-11-23 23:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Peter Vahlersvik
Peter Vahlersvik