Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sista gången

Vad tänkte du på
när du gick där
ensam
en novembernatt
barfota
fast det var kallt
och snö?
Tänkte du på att
du frös
Eller att det snart var
advent?
Tänkte du på
att det var sista gången
du gick någonstans någonsin?
Eller undrade du bara
varför ingen annan
hade märkt
hur du mådde?
Varför ingen såg ...?




Fri vers av Hedvig Berg
Läst 189 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2019-11-24 00:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Hedvig Berg
Hedvig Berg