Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Från fallskärmshoppare till...


Alldeles för utvecklat infall!

-Intressant infallsvinkel!
Sa fallskärmshopparen, när han hade landat på marken, med sin fallskärm, och fallskärmen vecklat in sig.




Bunden vers av Mim
Läst 132 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-11-24 03:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mim