Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Personlighetsklyveri, summa summarum, ändå känner jag mig hel, som aldrig förr.


Insyltad eller Inlagd?

Är jag alldeles för trogen mina gamla tankar, för att kunna byta ut mina gamla tankar mot nya? Är jag insyltad i något jag inte förstår?
Eller förstår jag det, alltför väl?
Alltför väl, blir mitt svar, till mig själv då.
Jag är som inlagd gurka, med marinerade tankar, som också insyltats.
Jag kan väl inte vara allt, ha allt?
Men ändå, trots allt det nya...

Finns det gamla kvar!




Bunden vers av Mim
Läst 179 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-11-24 04:02



Bookmark and Share


  8mic
förstår mycket väl...
2019-11-24
  > Nästa text
< Föregående

Mim