Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

från den ljusa sidan

du är mörk i själen
och varför inte?
"vill du ha nått, ska jag köpa nått?"
och inget klartäcken från dig
ville bara ha ett minne
av att du svarar något
gör något
för mig

men låt mig svara något då:
du har mani
storhetsvansinneri
du står i
när hela världen hade gått och lagt sig

det finns värre öden än dessa.




Fri vers (Spoken word/Slam) av 8mic
Läst 227 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-11-24 06:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

8mic
8mic