Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den Stora Tystnaden


Uppe i Den Stora Tystnaden
rör sig kropparna på Chainsen Propar,
knastrande och knaprande
på evigheter av isvägar
genom barrskogsmörkret;
pannlamporna penetrerande jordskuggans
håligheter,
som speleologernas ljuskällor
underjordens slutna ruvor

Hjärtat går i takt

Jag står på en planet
med ryggen mot livet;
Silvaögonens flackande blickar
famlande över granars och björkars
flockande sömn

Tillvaron
försummar inget tillfälle
att visa sitt godtyckliga övertag;

att övertydligt låta varje hjärtslag
utgöra både slutpunkt och utsteg




Fri vers (Fri form) av Ingvar Loco Nordin VIP
Läst 131 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-11-24 10:16



Bookmark and Share


  Lottie Ålhed VIP
Mycket fantasieggande beskrivning av tillvaron som jag tyder texten Sitt godtyckliga övertag är en bra beskrivning av människan i världen likaså
2019-11-24
  > Nästa text
< Föregående

Ingvar Loco Nordin
Ingvar Loco Nordin VIP