Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Haiku-gåta


Det var en
sen var det två
plus två till

Hur många blir det?




Bunden vers (Haiku) av Annie b'larsson VIP
Läst 537 gånger
Publicerad 2019-11-24 13:54



Bookmark and Share


  Annie b'larsson VIP
Ja, det är rätt. Eller fyra, går också bra.
2019-12-05

  Gunwale VIP
En?
2019-11-28
  > Nästa text
< Föregående

Annie b'larsson
Annie b'larsson VIP