Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

MITT LIV

Mitt liv försvann
jag tappade bort det

det jag förlorade
kan jag aldrig få tillbaka





Fri vers av marie ohlson
Läst 254 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-11-24 16:14



Bookmark and Share


    ADI Nehlin
Sant men du kan få mycket i framtiden.
2020-08-26
  > Nästa text
< Föregående

marie ohlson
marie ohlson